Over Laffra Techniek

Laffra Techniek is een jong bedrijf met de benodigde ervaring. Mijn naam is Jitzen Laffra eigenaar van Laffra Techniek en werk ik sinds 2016 als allround installateur. Ik ben opgroeiend in een familie met welke werkzaam zijn in de bouw, installatietechniek, metaalbewerking en klussers, het technisch inzicht zit mij dan ook in de genen.

Laffra Techniek

Meer over ons weten?

Samen met mijn partner, Ilse Bles, runnen wij ons bedrijf Laffra Techniek. Ilse is verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen, met haar achtergrond in retail en onderneming schap beschikken wij samen over een ruime ervaring voor ons bedrijf. Laffra Techniek blijft zich ontwikkelen met opleidingen en cursussen om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

In 2022 zijn wij benaderd om een mooie start te maken met ons bedrijf, een bedrijfsovername, na goede gesprekken over expertise en ervaringen hebben wij dan de stap gezet en is Laffra Techniek sinds 2023 werkelijkheid geworden.

Wij streven ernaar om met onze klanten duidelijke afspraken te maken en heldere offertes te verschaffen, zodat we goed ingaan op de wensen van de klant en onze beloftes nakomen.

Wat u ook nodig heeft, bij Laffra Techniek bieden wij u de service en het onderhoud die u nodig heeft!