Stopcontacten en verlichting, overkapping

Onderstaand treft u een project aan welke wij voor een klant hebben uitgevoerd. Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden en heeft u een soort gelijk project neemt u dan contact met ons op, wat wij voor u kunnen betekenen?

Overkapping

Wij hebben een buitenruimte een stuk aangenamer gemaakt! Door het aanleggen van een grondkabel van de woning naar de overkapping, heeft onze klant nu de mogelijkheid om de buitenruimte te verlichten en elektrische apparaten te gebruiken.

Door het plaatsen van stopcontacten kan er nu eenvoudig elektrische apparaten in de buitenruimte worden gebruikt. Of het nu gaat om het opladen van uw telefoon of het aansluiten van een blender om een ​​heerlijke smoothie te maken, hier is nu toegang tot elektriciteit in uw overkapping. Ook hebben wij verlichting opgehangen en aangesloten, waardoor de buitenruimte niet alleen functioneel, maar ook sfeervol is geworden.

Kortom, door het aanleggen van een stroomtoevoer, het plaatsen van stopcontacten en het installeren van verlichting, is deze buitenruimte aanzienlijk verbeterd.

Deel onze projecten met anderen